TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je ned 17.11.2019, 8:07:12

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 15 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: HELP me PLS- problém s autem
PříspěvekNapsal: ned 22.03.2009, 18:33:16 
Offline

Registrován: ned 22.03.2009, 18:24:05
Příspěvky: 14
Mám problém, když si v TMN dám jakékoli auto, tak problikávají skla (někdy jsou černé a pak hned zase bílý). Nedá se s tim jezdit. Mám windovs XP, zkoušel sem přeinstalovat hru, ale nic, prosím poraďte. dík


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 22.03.2009, 19:39:29 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Co máš za PC ? Pokud nevíš, tak start-spustit-dxdiag a zkopiruj nám se všechny info.

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 22.03.2009, 19:54:25 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:48:23
Příspěvky: 2695
Bydliště: Ostrava
...a nejlépe postni screen ať víme co myslíš... :idea: :!:

_________________
MANIAPAGE :T.O.M. <<<klikněte pro vstup
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek http://sQs.TrackMania.cz


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 22.03.2009, 20:46:37 
Offline

Registrován: ned 22.03.2009, 18:24:05
Příspěvky: 14
mám notebook asus F3E T5750 - 2040MB RAM, Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU, 32bit Unicode. Když sem měl Vistu, tak to bylo v pohodě, ale po přeintalování na XP to blbne


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 22.03.2009, 20:53:14 
Offline
Spamer

Registrován: pon 12.02.2007, 15:48:04
Příspěvky: 2230
Bydliště: Brisbane, QLD, Australia
Tak, víme, že máš Aušus s dvoujádrovym CPU, dvěma giga RAM a XP.... Teď prosim postni screen, napiš název Grafický karty v notebooku a ovladače, který tam aktuálně máš. :wink:

_________________
Dell Vostro 1310 + Intel X25-M 80GB SSD + 2x 9-cell battery + Win 7 Ultimate


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 22.03.2009, 21:01:25 
Offline

Registrován: ned 22.03.2009, 18:24:05
Příspěvky: 14
screen sem dal na edisk:
http://www.edisk.cz/stahni/84706/Screen ... .91MB.html
http://www.edisk.cz/stahni/50178/Screen ... .63KB.html


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 22.03.2009, 21:03:15 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Citace:
Intel™ PCI-Express X3100 GMA Full 3D supports DirectX 10

Karta by mela sama o sobe bych schopna, tj pravdepodobne to bude ovladacema.

Pokud se nemylim, tak drivery si muzes stahnout zde:

http://downloadcenter.intel.com/Product ... 0&lang=eng

Edit: na ty screeny jsem nekoukal

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 22.03.2009, 21:06:28 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:48:23
Příspěvky: 2695
Bydliště: Ostrava
Na edisk se dávají soubory, ale zrovna pro screeny to není zrovna nejvhodnější :? ... :evil:

_________________
MANIAPAGE :T.O.M. <<<klikněte pro vstup
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek http://sQs.TrackMania.cz


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 22.03.2009, 21:08:59 
Offline

Registrován: ned 22.03.2009, 18:24:05
Příspěvky: 14
promin, ale nevim jak sem dát screen


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 22.03.2009, 21:12:57 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:48:23
Příspěvky: 2695
Bydliště: Ostrava
Můžeš použít tohle http://forum.trackmania.cz/viewtopic.php?t=161 :idea: ,i když to není nejlepší ale lepší než nic (bohužel všichni serou na to udělat nový návod na lepší hosting...).

_________________
MANIAPAGE :T.O.M. <<<klikněte pro vstup
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek http://sQs.TrackMania.cz


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 22.03.2009, 21:27:35 
Offline

Registrován: ned 22.03.2009, 18:24:05
Příspěvky: 14
tady by měly byt screeny, předem se omlouvám, pokud to nepujde

http://img17.imageshack.us/gal.php?g=screenshot01t.png


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 22.03.2009, 21:36:18 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Screeny jsou ok.

Nevim presne jak to funguje o notebooku, ale ty drivery jsi zkousel ?

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 22.03.2009, 21:37:40 
Offline

Registrován: ned 22.03.2009, 18:24:05
Příspěvky: 14
ted sem to zkousel, ale nic, pořád to blbne :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 22.03.2009, 21:45:07 
Offline
Spamer

Registrován: pon 12.02.2007, 15:48:04
Příspěvky: 2230
Bydliště: Brisbane, QLD, Australia
Zkoušel si šoupat s nastavením detailů, vykraslování, kvality pozadí atd.? Jinak integrovaná grafika, zvláště od Intelu zrovna dvakrát kvalitně neposlouží, aspo

_________________
Dell Vostro 1310 + Intel X25-M 80GB SSD + 2x 9-cell battery + Win 7 Ultimate


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 22.03.2009, 21:50:20 
Offline

Registrován: ned 22.03.2009, 18:24:05
Příspěvky: 14
to sem zkoušel, jinak bych sem nepsal, tohle je poslední možnost


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 15 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz