TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je ned 08.12.2019, 20:02:10

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zvuk u vygenerovaného *.AVI replaye
PříspěvekNapsal: ned 19.04.2009, 9:44:36 
Offline

Registrován: pát 20.02.2009, 15:24:37
Příspěvky: 138
Je normální, že když nahraju replay do AVI, tak se nezaznamená zvuk i když ho tam zaškrtnu? Je to nějaká chyba hry co mají všichni, nebo je to problém jen u mě? Například jeden můj replay: http://www.youtube.com/watch?v=OyTfxTHL3Jk


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 19.04.2009, 9:52:34 
Offline
Spamer

Registrován: pon 12.02.2007, 15:48:04
Příspěvky: 2230
Bydliště: Brisbane, QLD, Australia
Máš zapnutej zvuk ve hře?

_________________
Dell Vostro 1310 + Intel X25-M 80GB SSD + 2x 9-cell battery + Win 7 Ultimate


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 19.04.2009, 10:38:12 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
Co máš vybráno v systému jako defaultní zařízení pro záznam zvuku? - Zkus "What U Hear".

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 19.04.2009, 11:02:10 
Offline

Registrován: pát 20.02.2009, 15:24:37
Příspěvky: 138
Zaplej zvuk mám.

Kde myslíš nastavit to WuH?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 19.04.2009, 11:40:56 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
...defaultní zařízení pro záznam zvuku?
Luki22 píše:
Zaplej zvuk mám.

???
Luki22 píše:
Kde myslíš nastavit to WuH?

tam, kde se nastavuje defaultní zařízení pro záznam zvuku.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 19.04.2009, 17:43:00 
Offline

Registrován: pát 20.02.2009, 15:24:37
Příspěvky: 138
Tak zvuk jsem tak nějak vyřešil... Zkoušel jsem všechny možný nastavení ve hře a teď se akorát tak 5 sec před cílem zvuk vypne-už u vygen. Avi. Ve hře jde zvuk semozřejmně furt. Teď mě zase trápí kvalita nahrávání. Když nastavím 1280x1024 při 10 Fps, tak to jde při spuštění videa ok, ale když tám třeba 25 Fps, tak se to strašně drbe a to i při polovičním rozlišení.

Hodím sem Bench

// ClipInfo :

// Approximate CPU speed (in MHz)
1 809
// Total system physic memory (in Mb)
2 048
// Graphic adapter description
ATI Radeon HD 3600 Series
// Graphic driver version
6.14.10.6764
// Viewport Width, Height and PixelSize
1 280
1 024
32
// Antialiasing
None
// Fullscreen
Yes
// Cpu/Gpu parallelism control
0 frame(s)
// CpuGpu parallelism TimeOut
10 000
// Custom quality
No
// Preset
None
// Graphic performance found
Yes
// Shader quality (higher is better)
PC3
// Maximum texture filtering
Anisotropic
// Textures quality
PC3
// Anisotropic level
2
// VertexProcess
Hardware
// ZClip
Disable
// Geometry details (higher is faster)
1
// WaterGeom
Yes
// PostProcessFX
Yes
// Shadows
Faked
// Opponents shadows
Yes
// Frames count
1 906
// Average Fps
62.2
// Fps standard deviation
12.8
// Minimum Fps
6.94
// Maximum Fps
111
// % of frame below 80 Fps
89.2
// % of frame below 60 Fps
22.8
// % of frame below 40 Fps
2.83
// % of frame below 30 Fps
0.735
// % of frame below 20 Fps
0.21
// % of frame below 10 Fps
0.0525
// % of frame below 5 Fps
0
// Fps for each frame


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 19.04.2009, 19:05:13 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
rozliseni:
1280 x 1024 je moc. v tomto pripade doporucim "televizni" rozliseni 720x576 a 25 snimku.

pokud bys chtel 16:9, tak nastavit 1024 x 576, a potom to prepocitat na 720 x576 s anamorfnim zobrazenim. ale vetsinou dobre vypada a ucel splni i mensi rozliseni. napriklad 720x432 nebo i 640x368 - oboji bez nasledneho prepocitavani.

kodek:
i ted doporucim Xvid kodek. stahnout, nainstalovat, pri generovani videa zvolit. a nastavit napriklad na fixni kvantizer 2.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz