TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je ned 25.10.2020, 2:39:11

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 18 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: vlastní auto
PříspěvekNapsal: úte 19.05.2009, 11:53:37 
Offline

Registrován: pon 11.05.2009, 17:00:37
Příspěvky: 15
Cus, hele mam problem, nahraju auto do hry, v profilu na nej kliknu a objevý se chyba a hra se vypne :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vlastní auto
PříspěvekNapsal: úte 19.05.2009, 12:06:59 
Offline

Registrován: úte 15.01.2008, 11:34:44
Příspěvky: 780
mozy píše:
Cus, hele mam problem, nahraju auto do hry, v profilu na nej kliknu a objevý se chyba a hra se vypne :(

Pouzij treba hledani, nejsi prvni, bohuzel ani posledni s timto dotazem. Je pravdepodobne, ze model auta neni urcen pro tvou verzi hry. 8)

_________________
[size=50]CPU: E8400 3GHz, Ram: 4GB, GK: nvidia GTX 285, displ.: Dell 30", OS: W7 64-bit[/size]


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 19.05.2009, 12:08:09 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
Není náhodou to auto určeno pro TrackManii Forever? pokud ano můžeš si stáhnout bezplatnou verzi nebo zakoupit verzi plnou.

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 19.05.2009, 12:28:32 
Offline

Registrován: pon 11.05.2009, 17:00:37
Příspěvky: 15
tak uz mi to de, ale ve hre moje auto a ani avatar nikdo nevidi :( prej videj startovaci vlajku jako obrazek ale auto vubec


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 19.05.2009, 13:10:12 
Offline

Registrován: pon 11.05.2009, 17:00:37
Příspěvky: 15
nahrál sem i locator a porad nic :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 19.05.2009, 14:38:18 
Offline

Registrován: pon 12.02.2007, 15:39:29
Příspěvky: 789
Ještě jsi neodpověděl jakou verzi hry máš. Pokud jen forever staženou a ne united koupenou nebude Ti nikdy vidět nic. Jen ty to uvidíš.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 19.05.2009, 14:54:51 
Offline

Registrován: pon 11.05.2009, 17:00:37
Příspěvky: 15
Hraju TMN ESWC a cd key mám z United ktera mi densak prisla


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 19.05.2009, 15:21:38 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Autentifikace probehla uspesne ?

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 19.05.2009, 15:33:26 
Offline

Registrován: pon 12.02.2007, 15:39:29
Příspěvky: 789
Abych neplácal blbosti, ale jde použít united key do TMn ?
Jinak pokud Ti přišla dneska a Tvůj první příspěvek je z necelýho poledne.
Jak dlouho jsi to zkoušel ? Ono totiž první načtení trvá poměrně dlouho s ohledem na velikost auta.
Dále co se týče avatarů tak avatar musí mít max velikost 32 kb to zkontroluj, ale každopádně píšem tady věci, který se tu NĚKOLIKR


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 19.05.2009, 19:00:53 
Offline

Registrován: pon 11.05.2009, 17:00:37
Příspěvky: 15
Jj autorizace účtu vpohode, a jeden kámoš auto vidi ale ostatni zatim ne :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 19.05.2009, 19:11:58 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Tak vidis, ze to funguje. Ostatni je v nastaveni a rychlosti pripojeni. Ono v v puvodni nations je docele obtize poznat jestli to funguje, kdyz neni videt.

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 19.05.2009, 19:13:40 
Offline

Registrován: pon 11.05.2009, 17:00:37
Příspěvky: 15
Nekdo rikal ze to bude videt az zejtra


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 19.05.2009, 19:30:45 
Offline

Registrován: pon 12.02.2007, 15:39:29
Příspěvky: 789
Je to jak kdy. Hlavně jestli máš povoleno P2P ale většinou tak během 3-5 map to je vidět.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 19.05.2009, 19:52:25 
Offline

Registrován: pon 11.05.2009, 17:00:37
Příspěvky: 15
A obrázek to samý?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 19.05.2009, 19:56:54 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
No obrazek je jiste mnohokrat mensi nez auto, co myslis ?

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 18 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz