TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je čtv 14.11.2019, 1:48:31

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 25 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 03.08.2009, 14:30:38 
Vypni si aero, gadgets a pár služeb a uvidíš že je to stejné, možná trošku rychlejší(když máš ty XPéčka víc zabagrované). Navíc si stáhni stejné ovladače aby to bylo opravdu fér :wink:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 03.08.2009, 14:32:10 
Offline
Spamer

Registrován: pon 12.02.2007, 15:48:04
Příspěvky: 2230
Bydliště: Brisbane, QLD, Australia
Nemusim vypínat nic a stejně je to rychlejší.

_________________
Dell Vostro 1310 + Intel X25-M 80GB SSD + 2x 9-cell battery + Win 7 Ultimate


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 03.08.2009, 14:38:24 
No vidíš gwixte, XPéčka byly sice rychlejší ale na modernějších sestavách Win7 kraluje, to víš, vrozená podpora více jader, neofic. podpora SLi/CF, 64bit kernel a Superfetch... Prostě XPéčka jsou pro sestavy před rokem 2008.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 03.08.2009, 14:39:24 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 16:23:22
Příspěvky: 1316
Bydliště: Vlašim
ja už jinde než na WIN7 TMUF nehraju, rozdíl je opravdu mininální u mě je to za stejné konfigurace ( nataveni hry a drivery) + cca 2% pro WIN7.

Povypínal jsem akorát indexování

_________________
Obrázek
Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 03.08.2009, 14:44:22 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 15.06.2008, 17:02:37
Příspěvky: 432
Bydliště: Slavičín, Zlínský kraj
Sabian píše:
ja už jinde než na WIN7 TMUF nehraju, rozdíl je opravdu mininální u mě je to za stejné konfigurace ( nataveni hry a drivery) + cca 2% pro WIN7.

Povypínal jsem akorát indexování


Já jsem taky nepoznal větší rozdíl. XP/Vista to bylo 60/40 FPS, teď zase 60.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 04.08.2009, 9:58:40 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.02.2007, 9:27:18
Příspěvky: 265
gadgets nepouzivam, nepotrebne services mam povypinane a aero predsa vo fullscreen aplikaciach nema ziadny dopad
ovladace maju rovnake verzie v XP aj win7 ....
(aj ked prostredie nie je uplne zhodne - iny antivir, firewall .... ale na 4-jadre, ktore sa aj tak cely cas flaka to imho nema vyznam)

btw vo vsetkych hernych testoch je win7 takmer zhodna (max o malilinko lepsia) ako Visty na ktore kazdy nadaval ze su pomale ...

_________________
Obrázek


Naposledy upravil(a) gwixt dne úte 04.08.2009, 10:01:48, celkem upraveno 1 x.

Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 04.08.2009, 10:01:18 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát 30.05.2008, 21:23:58
Příspěvky: 750
ja mam visty B (64bit) a sou rychlejsi nez byly XP ... W7 64bit sou na tom zhruba stejne co se fps tyce


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 04.08.2009, 10:08:15 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 03.08.2009, 11:21:26
Příspěvky: 26
Musíš updatovat star force tymto http://www.star-force.com/support/sfdrvup.zip potom potvrd restartovanie pojde ti to ja mam tiez win7 a facha v poho

_________________
Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 04.08.2009, 11:03:32 
Offline
Spamer

Registrován: pon 12.02.2007, 15:48:04
Příspěvky: 2230
Bydliště: Brisbane, QLD, Australia
Visty jsou sviznej system a nadava na ne jen ten, kdo je jeste nikdy nepouzival, nebo pouzival na stary plecce.
I na notebooku behaj jak o zavod a nemusim nic vypinat. Je to jen v uzivateli, co si tam nanese za bordel.

_________________
Dell Vostro 1310 + Intel X25-M 80GB SSD + 2x 9-cell battery + Win 7 Ultimate


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 04.08.2009, 16:01:29 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Muzu potvrdit. Visty behaji rychleji na tom, co mam v podpise nez XP na jednojadru :D U Tm jsem porovnavani Vista vs W7 nedelal, ale u mnoha dalsich her ano a vysledky jsou stejne +/- par FPS. jednou jsou rychlejsi Visty podruhe W7

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 25 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz