TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je ned 08.12.2019, 18:52:35

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nezdařila se inicializace sítě
PříspěvekNapsal: ned 25.10.2009, 19:46:00 
Offline

Registrován: ned 25.10.2009, 19:36:13
Příspěvky: 4
Ahoj lidi. mě trackmanie jde. Ale přítelkyni ne. Má aktuální verzi TmNationsESWC 1.7.9 cz. Kdykoli dá bud lan připojení nebo Online hra napíš toto: Nezdařila se inicializace sítě. Přitom nastavení má stejný jako já. Přitom nastavení portu serveru je 2350 a port serveru pro P2P je 3450.
Četl jsem už jeden příspěvek kde s epsalo že to musím mít nstavený. Tak tohle mám ale sítová hra stejně nejde. Jen pro info. ¨Před tím jí track mania šla i po síti. Jenže jí chtěla přeinstalovat a stáhnout znova. Udělal jsem to a už jí to nešlo po síti. Pomůže někdo? Bud odepisujte sem. ale raději byhc byl na icq : 404180331 děkuju


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 25.10.2009, 19:55:26 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Aktualni verze je 2.11.23 :p

Jde je Internet explorer ?

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 25.10.2009, 20:10:02 
Offline

Registrován: ned 25.10.2009, 19:36:13
Příspěvky: 4
Tak má verzi to co jí to stáhne. :D

Internet jí normálně jde.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 25.10.2009, 21:19:24 
Offline

Registrován: pon 12.02.2007, 15:39:29
Příspěvky: 789
Nejde jen o to jestli jde internet, ale jestli není IE přepnutý do ofline modu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 26.10.2009, 6:25:33 
Offline

Registrován: ned 25.10.2009, 19:36:13
Příspěvky: 4
Abych se přiznl. Ohledně počítačů jsem laik. To zjistím kde?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 26.10.2009, 7:23:26 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 05.10.2008, 18:08:52
Příspěvky: 875
Zapni IE :arrow: Soubor :arrow: Pracovat offline... Nemas to zaskrtnute?

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 26.10.2009, 18:35:36 
Offline

Registrován: ned 25.10.2009, 19:36:13
Příspěvky: 4
Udělala to a nic se nestalo. Stále stejne problém.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz