TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je pon 27.01.2020, 16:31:38

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 18 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: auta
PříspěvekNapsal: čtv 05.11.2009, 19:04:13 
Offline

Registrován: čtv 05.11.2009, 18:58:55
Příspěvky: 9
Bydliště: nový jičín
chci se zeptat když jsem si stahl auto do tmnations D:\TrackMania Nations ESWC\GameData\Skins\Vehicles\StadiumCar a stahnu to jsem spustim hru a zmačknu na auto a když sním zavodim nebo když na něj zmačknu tak ja vidim jen formuli jak je to možne????
a děkuji předem za odpověď[/b]


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 05.11.2009, 19:12:55 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Mas ho opravdu vybrane v profilu ? Kdyz das svou kartu hrace v online (TAB+levyklik na sebe), tak co vidis ?

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 05.11.2009, 19:48:16 
Offline

Registrován: čtv 05.11.2009, 18:58:55
Příspěvky: 9
Bydliště: nový jičín
v profilu ho mam vybrane a nevidim ho ani když zavodim ani v něm jen tu formuli a je jen barva na te formuli od toho auta


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 05.11.2009, 20:17:03 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Prosim te cti si to po sobe - nedava to ani smysl.

Nerozbalil jsi ten skin nahodou ?

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 05.11.2009, 20:23:32 
Offline

Registrován: čtv 05.11.2009, 18:58:55
Příspěvky: 9
Bydliště: nový jičín
jako jak rozbalil jen jsem se tam dival ve tesložte jak vypada a jake sik na čtení programy smazal protože jinak se mi jik nenačetl


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 05.11.2009, 20:26:16 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Citace:
Prosim te cti si to po sobe - nedava to ani smysl.

Tak tohle po tobe nikdo neprecte. Az se naucis psat, tak se vrat

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 05.11.2009, 20:44:26 
Offline

Registrován: čtv 05.11.2009, 18:58:55
Příspěvky: 9
Bydliště: nový jičín
ten skin jsem rozbalil a v te složce kdej jsem stahl to auto tak jsem tam smazal jějake soubaro kdbych je nesmazal tak bych nemohl v profilu najet na to auto


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 05.11.2009, 20:47:02 
Offline
Spamer

Registrován: pon 12.02.2007, 15:48:04
Příspěvky: 2230
Bydliště: Brisbane, QLD, Australia
Tak to nerozbaluj a hoď to tam rovnou.

_________________
Dell Vostro 1310 + Intel X25-M 80GB SSD + 2x 9-cell battery + Win 7 Ultimate


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 05.11.2009, 20:49:50 
Offline

Registrován: čtv 05.11.2009, 18:58:55
Příspěvky: 9
Bydliště: nový jičín
co mam rovnou hodit tam


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 05.11.2009, 20:51:10 
Offline

Registrován: čtv 05.11.2009, 18:58:55
Příspěvky: 9
Bydliště: nový jičín
ja jsem totiž z toho jelen všeho


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 05.11.2009, 21:06:19 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
PRED KAZDYM ODESLANIM PRISPEVKU SI HO PRECTI - CIST PO TOBE JE UTRPENI
Citace:
Skin umístěte do složky GameData\Skins\Vehicles\StadiumCar (nerozbalovat!)

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 06.11.2009, 8:55:06 
Offline

Registrován: čtv 05.11.2009, 18:58:55
Příspěvky: 9
Bydliště: nový jičín
ok přečtu ja pišu rychle tak se za to omlouvam


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 06.11.2009, 9:10:06 
Offline

Registrován: čtv 05.11.2009, 18:58:55
Příspěvky: 9
Bydliště: nový jičín
a nemuže to byt tím že je ta verze stažena


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 06.11.2009, 10:33:03 
Offline

Registrován: čtv 05.11.2009, 18:58:55
Příspěvky: 9
Bydliště: nový jičín
když jsem v profilu najel na to auto a nerozbalil jsem ho tak mi to toto piše:
RUNTIME ERROR!
program:D:/titulky/nhl09/trackmanianationsESWC/tmnationsESWC.exe

R 6025
-pure virtual fuction call
tak nevim co to znamena


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 06.11.2009, 10:48:13 
Offline
Spamer

Registrován: pon 12.02.2007, 15:48:04
Příspěvky: 2230
Bydliště: Brisbane, QLD, Australia
Možná by to chtělo stahovat auta určená pro Nations ESWC, ne pro Forever.

_________________
Dell Vostro 1310 + Intel X25-M 80GB SSD + 2x 9-cell battery + Win 7 Ultimate


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 18 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz