TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je ned 20.10.2019, 23:49:39

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 12 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: 64x operační systém (wndws 7)
PříspěvekNapsal: stř 30.12.2009, 16:59:31 
Offline

Registrován: stř 30.12.2009, 16:43:56
Příspěvky: 1
Zdravim, doufam, že se trackmanie ještě pořádhraje a čte se tohle forum... No nic mam problem - když hru nainstaluju a spustim tak to píše: Your video card performance has not been found. A quick bench will be run. Dam OK a objeví se:Vyskytla se neočekávaná chyba při spouštění ovladače ochraného systému. Nastala chyba 577. pak vyskočí okno s: Systém Windows vyžaduje digitálně podepsaný ovladač. Ovladač: StarForce Protection VFS Driver.
nuže chtěl sem se zeptat jak to můžu odstranit, respektive získat podepsaný ovladač.
Thx


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 30.12.2009, 17:37:29 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Myslim, ze musis nainstalovat update pro Star-Force:
http://www.star-force.com/support/sfdrvup.zip

Taky je mozne prejit na TMnf, ktera nema zadnou ochranu tohoto typu

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 31.12.2009, 9:55:36 
Offline

Registrován: sob 21.02.2009, 12:29:16
Příspěvky: 331
Bydliště: Kadaň
ještě je taky možnost používat víc systémů (samozřejmě legálně získaných) já třeba z nostalgie používám emulátor DOSu... i když to není plnohodnotný systém, ale kdysi jsem jel WIN98SE a XP spolu - a na jednom disku


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 31.12.2009, 9:57:23 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
On pouziva 64 operacnich systemu, nevidis ? :roll:

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 31.12.2009, 10:00:57 
Offline

Registrován: sob 21.02.2009, 12:29:16
Příspěvky: 331
Bydliště: Kadaň
Tom.CZ.73 píše:
On pouziva 64 operacnich systemu, nevidis ? :roll:

tak sorry, to jsem si nevšiml :oops:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 31.12.2009, 11:31:08 
Offline

Registrován: pon 21.05.2007, 23:16:11
Příspěvky: 247
Nikde neuvádíš co to je za win7 ... pod RC 7100 některé věci občas prostě nejdou. Ale pokuď máš Win7 orig. tak potom máš ještě další možnost ... spustit to jako správce systému ale myslím že to ti projde jenom instalací ale hru stejně nenahodíš.

No a potom další možná věc je virtualní systém ... Win7 obsahujou VirtualPC ... tak stačí stáhnout Windows XP for Windows7 z webu Microsoftu a nainstalovat.

Potom otevřít start -> všechny programy -> Windows virtual mode -> Virtual Windows XP

Otevře se ti okno s Windows XP ... tam nainstaluj TMN a spusť .. nastav si hru a mělo by to makat. Potom hru vypni, vypni Virtual Windows XP.

Otevři start -> všechny programy -> Windows virtual mode -> Virtual Windows Xp aplikace -> tam najdeš ikonku TMN .... stačí kliknout a hrát.

Zástupce na plochu si už zmákneš udělat sám ne :)

A co se vlastně stane ? Prosté ... stáhneš VirtualPC a WinXP mode a tím že to nainstaluješ do PC získáš další "PC" s jiným systémem pod kterým ti to už pojede ... Win7 umí využít Virtual WinXP ale jinak než jenom jako virtuální systém a tak ho před spustěním hry nemusíš znovu spouštět ale stačí spustit hru a systém si sám zapne Win XP Mode a načte si potřebné knihovny a další soubory které potřebuje hra/program ke svému běhu z WinXP a to udělá mezi vrstvu mezi Win7 a Hrou/programem v paměti to zabere maximálně 10MB ... a to je při dnešní kapacitě RAM už opravdu zanedbatelná položka.

Sám jsem na tom odskoušel spoustu her a programů a zatím vše fungovalo na 100% dokonce i věci které do novějších Windows než WinXp nejdou ani nainstalovat.

-------------------------------------------------
obtížnost pro běžného uživatele 5/10
časová náročnost na instalaci a zprovoznění (od stažení z netu) 3-4minuty
Nároky na systém RAM 10MB, HDD +- 500MB

_________________
CPU : AMD Phenom II X4 955 3,2@3,6 GHz, MB: MSI K9N2 Diamond, nf780a SLI, RAM : A-Data 4x4GB DDR2 1200MHz Extreme, VGA : MSI GF275GTX-OC 666@740MHz 896MB, HDD : 4xSamsung 1TB F3 Sound : SoundBlaster X-Fi Extrem Pci-e, LCD : 20" Wide Philips 204WS, 17" Samsung PSU : Corsair HX625W, OS: Win7 Profesional 64bit


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 31.12.2009, 11:42:04 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 24.12.2007, 14:42:59
Příspěvky: 1513
a nebude jednodussi nejdriv zkusit nainstalovat novej ovladac? 8)

_________________
Jeho jednoznačná hustota, MáSlo 8)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 31.12.2009, 11:59:58 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Citace:
Win7 obsahujou VirtualPC

Nepodporuje 3D akceleraci !

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 31.12.2009, 12:14:03 
Offline

Registrován: pon 21.05.2007, 23:16:11
Příspěvky: 247
Másler: když tam bude chtít dát nové ovladače na SF tak to není problém ale problém je že verze SF která je v TMN tak není tímto ovladačem podporována. Mrkni na web SF.

Tom: Nepotřebuje akceleraci 3D ale pouze natáhnout ovladač SF a to funguje. Proto je to VirtualXP mod a ne plnohodnotný Virtualní WindowsXP. Má to pouze grafiku S3 4MB a to je málo na všechno. Ale funguje to. Já na tom rozchodil třebas Command & Conquer ... stará řada nešla už ani ve Vistách a na tom XP modu to jede i na Win7 uplně vpohodě.

_________________
CPU : AMD Phenom II X4 955 3,2@3,6 GHz, MB: MSI K9N2 Diamond, nf780a SLI, RAM : A-Data 4x4GB DDR2 1200MHz Extreme, VGA : MSI GF275GTX-OC 666@740MHz 896MB, HDD : 4xSamsung 1TB F3 Sound : SoundBlaster X-Fi Extrem Pci-e, LCD : 20" Wide Philips 204WS, 17" Samsung PSU : Corsair HX625W, OS: Win7 Profesional 64bit


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 31.12.2009, 12:28:20 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Ja hraju na W7 x64 7100 TMn 1.7.9 s updatem SF uplne bez problemu.

Diky za info Noxi, sice vubec netusim, jak to to ma fungovat, ale mozne se to nekdy hodi nebo spis nehodi. W7 si asi tezko budu kupovat za plnou cenu a i kdyby, tak Pro asi tezko. Uz se nejak smiruji s Vistama

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 31.12.2009, 12:48:14 
Offline

Registrován: pon 21.05.2007, 23:16:11
Příspěvky: 247
Tak na Win7 x32 a x64 RC 7100 mi taky makala TMN a nic jsem nemusel upravovat krom nové instalace SF.

Ale teď mám Win7 x64 Profesional a tam jsem musel aktivovat XP Mode aby mi fungovalo to samé co pod RC 7100 ... na externím HDD mám schované zrcadlo disku kde jsem měl RC 7100 tak na novej rok mrknu jestli náhodou tam nebylo už nainstalovaný a funkční VirtualPC ... přece jenom to byla RC Ultimate a některý věci tam byli jinak než na těch finálních.

Taky bych to nekupoval ale musím držet krok a být vpředstihu před zákazníky a ty všichni blbnou s Win7 :)

Takže mi nezbývá než pokaždý pořizovat nový systém a protože to jedu jako firma tak beru orig. ... už tu mám vše od Win3.1 přes nepovedené Win ME až po Win Server 2008 .... nejlepší ale je instalační diskety na MS Office95 .... jenom Word měl 11 disket ( tuším že ty diskety už budou všechny vprd*** )

Pěkný nový rok lidi !

_________________
CPU : AMD Phenom II X4 955 3,2@3,6 GHz, MB: MSI K9N2 Diamond, nf780a SLI, RAM : A-Data 4x4GB DDR2 1200MHz Extreme, VGA : MSI GF275GTX-OC 666@740MHz 896MB, HDD : 4xSamsung 1TB F3 Sound : SoundBlaster X-Fi Extrem Pci-e, LCD : 20" Wide Philips 204WS, 17" Samsung PSU : Corsair HX625W, OS: Win7 Profesional 64bit


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 31.12.2009, 12:55:57 
Offline

Registrován: sob 21.02.2009, 12:29:16
Příspěvky: 331
Bydliště: Kadaň
noxone píše:
Office95 .... jenom Word měl 11 disket ( tuším že ty diskety už budou všechny vprd*** )...


vzpomínám na ten Word, dobře dělal s JPGéčkama...
fláknul jsi tam 5 fotek a DOC soubor už měl 27Mega...
to se Billovi opravdu povedlo - ale už tady nebudu spamovat, sry


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 12 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz