TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je úte 29.09.2020, 21:14:44

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: problém při multiplayeru
PříspěvekNapsal: stř 20.06.2007, 13:47:49 
Offline

Registrován: sob 24.02.2007, 20:43:56
Příspěvky: 16
poslední dobou se mě stává že při hraní po internetu se hra najednou spomalí a nejede uplně plynule,dříve mě to nic takovýho nedělalo a přitom ping mám kolem 40ms a fps mám tak kolem 35 FPS a občas to vyhazuje hlášku time was ignorated nebo tak nějak to taky nevím čím to je, přitom při offline hraní není žádnej problém


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 20.06.2007, 14:07:48 
Offline
V podmínce
Uživatelský avatar

Registrován: sob 31.03.2007, 16:15:58
Příspěvky: 324
Časem se to zpraví,zkus změnit nastavení připojení

_________________
Tak a je zpátky,v plné formě anebo ne?!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 20.06.2007, 14:24:13 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:52:39
Příspěvky: 545
Je to spatnym pripojenim, nebo nestiha disk - zacne nahravat, timpadem se to cuka a pokud se to cukne vice - nahlasi to chybny cas.

_________________
Obrázek
Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 20.06.2007, 18:44:05 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát 23.02.2007, 18:44:47
Příspěvky: 66
ping mas mozno 40 ms pri beznych situaciach, ale obcas ti moze internet spomalit alebo uplne padnut, mal som s tym skusenosti, ping bol pod 20 ms ale obcas som mal niekolkosekundove vypadky, co mi vsak neukazalo, cize to vyzeralo ze sa to robi z nicoho nic
pokial mas dobre nastavene pripojenie tak s tym asi nic robit nemozes

_________________
Pravých skillerov rank nezaujíma, našťastie som lama a s čistým svedomím mi na tom čísielku pri nicku môže záležať :D
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 21.06.2007, 8:27:29 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.02.2007, 9:27:18
Příspěvky: 265
ono v takomto pripade nemusi stihat ani server

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 21.06.2007, 11:50:43 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:48:23
Příspěvky: 2695
Bydliště: Ostrava
tohle se mi občas stávalo i mi při TMN...
a nebylo to ani výkonem CPU, ani grafiky(FPS bylo pořád stejné jako bez tohoto problému), a ani diskem a ani mým netem... počítač se v tu dobu celkem flákal...typoval bych to na něco mezi mou hrou a serverem... a dělalo to jen občas a jen na určitých serverech :?

...nebylo to sekané, jen hra prostě jela jak ve zpomaleném filmu...

_________________
MANIAPAGE :T.O.M. <<<klikněte pro vstup
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek http://sQs.TrackMania.cz


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 21.06.2007, 13:43:09 
Offline
Spamer
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 15:17:45
Příspěvky: 850
jj to se mi taky stávalo akorát ke konci tratě se prozměnu zrychlila, to se pak nedá jet :oops:

_________________
Obrázek
iSM Group | your team... your friends...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 21.06.2007, 14:32:35 
Offline

Registrován: sob 24.02.2007, 20:43:56
Příspěvky: 16
no dějá mě to přesně to samý co tomovi fakt nevím jestli to pude nějak vyřešit přitom to začalo dělat až poslední dobou prostě to chytí takový Slow Motion


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 22.06.2007, 6:20:10 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 2:14:51
Příspěvky: 272
Bydliště: Ostrava pi*o!
Ten slow motion je z 90% problem serveru, taky mi to obcas dela, kdyz server nestiha...zmenim server a je to OK...nebo, kdyz je to nas, tak se zamkne a vykope se par lidi :-P

_________________
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 22.06.2007, 8:47:55 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:52:39
Příspěvky: 545
a pak uz se jen booosti... :lol: :lol: :lol:


Ne, delam si srandu tohle OLD nedelaji.

_________________
Obrázek

Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 22.06.2007, 12:07:59 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 2:14:51
Příspěvky: 272
Bydliště: Ostrava pi*o!
Kdo by tohle u OLD delal, tak leti ven, jak hadr na smetaku :wink:

_________________
ObrázekObrázek

ObrázekObrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz