TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je ned 08.12.2019, 19:53:45

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 25 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: http error 12031|VY
PříspěvekNapsal: čtv 23.08.2007, 13:57:08 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 07.07.2007, 11:15:56
Příspěvky: 44
Bydliště: Karviná
Ahoj všem, prosím o radu, když se chci připojit na internet ve hře TMN tak se mi objeví hláška chyba http 12031 (Anglicky http error 12031). Nevíte prosím někdo co s tím ? Jinak TMN hraju již několik měsíců a dosud mi to jelo v pořádku. Zkusil jsem hru přeinstalovat ale nepomohlo to, kontroloval jsem nastavení firewallu taky by to mělo být v pořádku. Budu vděčný za každou radu, díky :!: :!: :!:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 23.08.2007, 14:04:14 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:48:23
Příspěvky: 2695
Bydliště: Ostrava
jak dlouho ti to dělá ? mimojiné by to mohl být i problém u tvého poskytovatele internetu (providera)

_________________
MANIAPAGE :T.O.M. <<<klikněte pro vstup
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek http://sQs.TrackMania.cz


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 23.08.2007, 14:53:11 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 07.07.2007, 11:15:56
Příspěvky: 44
Bydliště: Karviná
T.O.M. píše:
jak dlouho ti to dělá ? mimojiné by to mohl být i problém u tvého poskytovatele internetu (providera)


Od včerejška odpoledne, přemýšlel jsem jestli by to nemohlo být tím, že jsem instaloval prográmek Hide IP Platinum, ale nakonec jsem ho odinstaloval a pořád nic. Kromě toho jsem vyčistil i registry toho programu a pořád nic. Nevím co s tím. No nakonec jsem napsal i kámošovi co má stejného providera a mu TMN jede :( Už si asi nikdy nezahraju :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 25.08.2007, 23:37:12 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 07.07.2007, 11:15:56
Příspěvky: 44
Bydliště: Karviná
Hanysek píše:
T.O.M. píše:
jak dlouho ti to dělá ? mimojiné by to mohl být i problém u tvého poskytovatele internetu (providera)


Od včerejška odpoledne, přemýšlel jsem jestli by to nemohlo být tím, že jsem instaloval prográmek Hide IP Platinum, ale nakonec jsem ho odinstaloval a pořád nic. Kromě toho jsem vyčistil i registry toho programu a pořád nic. Nevím co s tím. No nakonec jsem napsal i kámošovi co má stejného providera a mu TMN jede :( Už si asi nikdy nezahraju :(


Tak už jsem to rozchodil, huráááááááá :wink: :wink: :wink: :!: :!: :!:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 25.08.2007, 23:46:21 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
A cim to bylo?

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 26.08.2007, 1:52:00 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 07.07.2007, 11:15:56
Příspěvky: 44
Bydliště: Karviná
Tom.CZ.73 píše:
A cim to bylo?


Jak jsem nainstaloval ten program Hide IP Platinum, tak jsem ho spustil a přes něj jsem si změnil IP adresu, jenže já jsem ten program odinstaloval a něco asi zůstalo ve widlích tak to nešlo. Nakonec jsem nainstaloval ten program zpět, přepnul zase zpět IP adresu a pak odinstaloval a už to zase frčí :wink:

Obrázek

Obrázek


Naposledy upravil(a) Hanysek dne ned 26.08.2007, 14:03:50, celkem upraveno 2 x.

Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 26.08.2007, 8:29:14 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 2:14:51
Příspěvky: 272
Bydliště: Ostrava pi*o!
To je divne, kdyz jsem se potreboval schovat pred kamosema, aby nevedeli, ze hraju ja na jejich serveru, hral jsem pres hide IP platinu a nebyl to problem...pripojovalo se to sice dost dlouho...to vis ty asijske proxyny nejsou zrovna pri tomhle vytizeni nejrychlejsi...ale kdyz se to pripojilo, pak to jelo stabilne...

_________________
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 26.08.2007, 13:17:30 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 07.07.2007, 11:15:56
Příspěvky: 44
Bydliště: Karviná
OLD*Luke píše:
To je divne, kdyz jsem se potreboval schovat pred kamosema, aby nevedeli, ze hraju ja na jejich serveru, hral jsem pres hide IP platinu a nebyl to problem...pripojovalo se to sice dost dlouho...to vis ty asijske proxyny nejsou zrovna pri tomhle vytizeni nejrychlejsi...ale kdyz se to pripojilo, pak to jelo stabilne...


Jo, ono to jelo dokud jsem ale měl nainstalovaný ten program, ale jakmile jsem ho odinstaloval tak už ne. Potom jak jsem ho zase nainstaloval tak to jelo v poho taky. No jinak máš pravdu, ta rychlost byla skvělá, u mě to teda bylo znatelné i když jsem pouze brouzdal po stránkách www. :shock:

Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: chyba 12031
PříspěvekNapsal: stř 23.07.2008, 15:26:50 
Offline

Registrován: pon 03.09.2007, 15:20:29
Příspěvky: 20
Cau plis help, tak ja nemam zadnej ten program na zmenu IP a presto mi to dneska zacalo psat to http chyba 12031, pekne me to depta,jedu v nedeli velmi dulezity cw :D :( vubec nevim cim to je,proste najednou to nejde :!:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 23.07.2008, 15:52:18 
Offline

Registrován: stř 23.07.2008, 15:51:01
Příspěvky: 7
Mám ten samej problém. Ještě v 1 hodinu ráno to šlo. Od tý doby jsem nic neměnil :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 23.07.2008, 15:57:18 
Offline

Registrován: stř 23.07.2008, 15:51:01
Příspěvky: 7
Hm, tak jsem zjistil, že problém bude v účtech. Když si založím novej účet, tak hrát online můžu. Doufám, že nebude trvat dlouho než to spravěj. :?


Edit: Tak jsem měl pravdu. Vyjádření někoho z Nadea:
Citace:
Hi all :)

A lot of Trackmania Nations Forever players can't get on line this afternoon because some of our servers are down. We are very sorry for the inconvenience and we are trying to fix this issue as quick as possible.

Cheers,
Alinoa


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: tmnf
PříspěvekNapsal: stř 23.07.2008, 16:11:46 
Offline

Registrován: pon 03.09.2007, 15:20:29
Příspěvky: 20
No doufam ze se to teda fakt nahodi


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 23.07.2008, 16:57:09 
Offline

Registrován: sob 17.02.2007, 10:21:35
Příspěvky: 62
zatim to tak nevypada

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 23.07.2008, 18:08:16 
Offline

Registrován: stř 23.07.2008, 15:51:01
Příspěvky: 7
Tak mně už to jde :P


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: tmn
PříspěvekNapsal: stř 23.07.2008, 19:13:30 
Offline

Registrován: pon 03.09.2007, 15:20:29
Příspěvky: 20
Mě pořád ne :(


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 25 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz