TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je ned 08.12.2019, 19:19:47

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 25 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: tmn
PříspěvekNapsal: stř 23.07.2008, 19:15:11 
Offline

Registrován: pon 03.09.2007, 15:20:29
Příspěvky: 20
A kamarádi mě vidí jako- Připojen, tak nevim :roll: :( :cry:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 23.07.2008, 21:19:31 
Offline

Registrován: stř 23.07.2008, 15:51:01
Příspěvky: 7
Tak mě už to taky zase nejde :x


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 23.07.2008, 21:43:43 
Offline

Registrován: úte 01.07.2008, 11:01:34
Příspěvky: 14
Bydliště: Plzeň
ahoj me tez nefunguje tmnf nelze se pripojit k serveru


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: tmn
PříspěvekNapsal: čtv 24.07.2008, 7:16:53 
Offline

Registrován: pon 03.09.2007, 15:20:29
Příspěvky: 20
Tak dneska od rana uz mi to jde. uf :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 24.07.2008, 12:54:31 
Offline

Registrován: stř 23.07.2008, 15:51:01
Příspěvky: 7
Mně už taky, ale v solo mám zase zamčenou trať D15, kterou jsem si včera z nudy vyjel na zlatou :?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 24.07.2008, 18:46:04 
Offline

Registrován: stř 23.07.2008, 15:51:01
Příspěvky: 7
No lol, tak se zdá, že teď spadnul celej hlavní server :( všechny to vykoplo ze serveru, žádnej online server to už nenašlo a po restartu hry už to nenajde hlavní server. To jsou problémy poslední dobou :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: tmn
PříspěvekNapsal: pát 25.07.2008, 8:32:37 
Offline

Registrován: pon 03.09.2007, 15:20:29
Příspěvky: 20
Me to jde uz od predtim a nic mi nespadlo,ale vcera spadla fakaheda takze nesli od nic servery


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 25.07.2008, 11:07:57 
Offline

Registrován: stř 23.07.2008, 15:51:01
Příspěvky: 7
On to byl asi jen hodinovej výpadek, tak to nepostihlo všechny. Jen mě to naštvalo, protože jsem vlez na nějakej server, kde byly krásný tratě, neuložil jsem si ho do oblíbenejch a název jsem si pochopitelně nepamatoval :( A teď mi to zase ten hlavní server nechce najít.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: tmn
PříspěvekNapsal: pon 26.10.2009, 16:26:48 
Offline

Registrován: pon 26.10.2009, 16:24:21
Příspěvky: 1
Mi to dela taky a už jsem z toho upe zoufalý...jak jste to vyřešili? pls


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 26.10.2009, 16:30:57 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Citace:
.jak jste to vyřešili? pls

Vzdyt to napsal...

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 25 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz