TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je stř 30.09.2020, 19:04:56

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 36 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 23.11.2007, 20:24:28 
Offline

Registrován: pát 23.11.2007, 16:09:55
Příspěvky: 7
jj Tom zkoušel moc děkuju za snahu ale zatím se chyba nepodařila eliminovat :o(((...jj bohy sem s TG a určo mě znáš i z mafie já mám KB-2961


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 23.11.2007, 20:33:46 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
:?
Vis, ze ne vsechny programy bezici na pozadi jsou videt v trayi a ve start->vsechny programy>po spusteni?

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 23.11.2007, 20:40:43 
Offline

Registrován: pát 23.11.2007, 16:09:55
Příspěvky: 7
používám Tune Up utilities ...zde jsem povypínal vše co sem mohl ..téměř :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 23.11.2007, 20:41:31 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 14.04.2007, 17:34:23
Příspěvky: 750
tak máme torchu jinou no..jj mafia sem si to myslel :lol: taky je možný že se ti zaekává šipka..je to asi blbost ale taky je to možný

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 23.11.2007, 20:43:06 
Offline

Registrován: pon 12.02.2007, 15:39:29
Příspěvky: 789
Kimi jak psal tom .. Rezidentní programy by to mohli dělat. Zkus něco málo :-) jak znám z praxe u několika lidí něco víc povypínat v msconfig.
A pak koukni co vše máš v USB .Hlavně to co vyvolává impulsívně kontrolu toho portu tzn modem .. fotoaparát a pod.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 23.11.2007, 22:25:18 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 13:11:53
Příspěvky: 873
Bydliště: Liberéééc
Doporučuju zkontrolovat jestli nemáte ve složce system32 soubor ddabc.dll, je to vir, který vleze do všech možnejch procesů jako explorer.exe. Dokáže lagovat TMU nebo i tohle zatáčení, později třeba nahazovat reklamy do IE, zpomalovat start systému atd... Nevim jestli to s tím souvisí, ale hodí se zkontrolovat :idea:

_________________
Obrázek

Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: re
PříspěvekNapsal: ned 25.11.2007, 4:33:49 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 14:49:54
Příspěvky: 108
To KUBY
Ne všechny bezdráty jsou šroty.. já mám Logitech Cordless Desktop EX110 CZ http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32889
a je naprosto bez problémů a klávesy mi jdou více než 4 naráz (nevím kolik přesně, nezkoušel jsem :-)

Akorát jsem ji koupil přes aukro za 350, ale nemá CZ čudlíky (ěščř...) a to je potom občas sranda když hledám správné písmenko :lol:

_________________
ads not allowed


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 25.11.2007, 14:52:29 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
to tonycz: jasny, ne vsechny, ale vetsina bohuzel ano
nebudu jmenovat, ale je to celkem prověřené a navíc můžeš mít sebelepší bezdrátové zařízení, ale když budeš míd v okolí další zařízení, které pracuje na stejné frekvenci (nebo ho bude alespo

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 25.11.2007, 17:10:38 
Offline

Registrován: pát 23.11.2007, 16:09:55
Příspěvky: 7
Takže děkuji všem co se snažili mi pomoc opravdu si toho vážím a mohu snad říci že je problém je vyřešen aspo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: zatáčení
PříspěvekNapsal: ned 25.11.2007, 19:33:00 
Offline

Registrován: pát 09.02.2007, 23:17:27
Příspěvky: 54
Jako mě to zatáčí někdy samo taky... ale je to rozhodně způsoběno dalšími procesy běžících na pozadí. U mě to dělá např. messenger, takže když mi přijde zpráva, tak pápá dobrej čase. Stejně tak to můžou u tebe dělat jiný prográmky, případně vir apod.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: re
PříspěvekNapsal: úte 27.11.2007, 19:33:58 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 14:49:54
Příspěvky: 108
Mě to taky občas udělá, ale problém je mezi klávesnicí a židlí...

_________________
ads not allowed


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 28.04.2008, 8:54:04 
Offline

Registrován: sob 16.02.2008, 23:13:24
Příspěvky: 10
Mno me asi od zacatku dubna, aniz bych cokoliv zmenil preinstaloval nebo vymenil v pc zacala formulka taky sama zatacet.Ne teda uplne sama ale spis ma klavesnice asi tak 1-5 sekund zpozdeni.Divny je ze mi to dela jakakoliv klavesnice at uz usb ci ps2, ted testuju uz ctvrtou a dela to taky. Zkousel sem uplne vse co tady radite a nic, ba co den ode dne se to stava casteji a casteji a na tmnf sem jeste nejel 5 minut v kuse aby to slo normalne. Zkousel sem preinstalovat winy i tmn, vypinam uplne vsechny programy co dou a stejne to zataci, v pc nemam pripojeno nic nez klavesnici a mys a stejne to dela, divny ze dva roky to de normalne a najednou tohle :(( Ted uz je to tak nehratelny ze premyslim o konci hrani tmnf, ale to se mi moc nechce :) Neprisel ste nekdo nahodou na neco cim by to mohlo byt?? R@sty


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 28.04.2008, 12:37:16 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
A klavesnice to jsou od jakych vyrobcu ?

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 28.04.2008, 12:41:13 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
flowtec píše:
Mno me asi od zacatku dubna, aniz bych cokoliv zmenil preinstaloval nebo vymenil v pc zacala formulka....
O které verzi mluvíš, píšeš do tématu o TMn a v závěru píšeš, že se rozloučíš s TMnf :?:
Polaď si trochu nastavení, s bráchou jsme vypozorovaly, že při načítání objektů dochází k záhadnému chování klávesnice... většinou pomůže snížení detailů...

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 29.04.2008, 8:28:26 
Offline

Registrován: sob 16.02.2008, 23:13:24
Příspěvky: 10
no zkousel sem logitech, chicony a microsoft a nic, blbne to na vsech a ne jen v tmn ale i v tmnf.V tmnf to dokonce blbne casteji nez v tmn a dokonce sem vypozoroval ze se to netyka jen her ale i normalne ve winech to proste jednou za cas ma zpozdeni.Proste neco namackam a vse se zacne dit az o nekolik vterin pozdeji, opet u vsech typu klavesnic, Newim jestli to neni deskou treba :ASUS k8v-x se, procik AMD3200+ socket 754, grafika Ati radeon x1600 pro AGP


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 36 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 2 hosti


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz