TrackMania.CZ
http://forum.trackmania.cz/

CHYBA: nejste pripojen k internetu
http://forum.trackmania.cz/viewtopic.php?f=9&t=949
Stránka 1 z 1

Autor:  Kylda [ pát 21.12.2007, 23:15:41 ]
Předmět příspěvku:  CHYBA: nejste pripojen k internetu

pls co s tiM? pise mi to chyba pri prihlasovani, ze nejsem pripojen k netu ale ja jsem pls poradte dobří lidé

Autor:  Tom.CZ.73 [ pát 21.12.2007, 23:48:07 ]
Předmět příspěvku: 

Zkus prepnout ie do online modu

Autor:  Feri [ sob 22.12.2007, 7:12:17 ]
Předmět příspěvku: 

Pokud máš UPC tak se nediv... viz si můžeš přečíst >>[url] http://bonusweb.idnes.cz/clanky/upc-ma- ... nek_oz.idn
Nebo pohledat na foru řednedavnem se tento problém řešil..
Pokud nemáš UPC a nejde může to být také tím že máš tak pomalý net že to ani nestihne načíst.Nebo pokud net faká a tam pouze ne asi to mam máš špatně nakonfigorované. Takže klikni ikona TmN Nastavení-Pokročile-PerrToPerr A musíš mít odháčknuté Povlit stahovani upload , lokátory , automaticky aktualizovat z lokátorů.. Cache tam já mam 200MB .. V anglické verzi Configure-Advanced-PerrToPerr odháčknuté :Enable download,upload,locatrs Auto update from locators .
Pokud toto nejde tak nevím obrat se na vyšší stupen hráču a to TOM.CZ.73 nebo Paris69
Nice day[/url]

Autor:  Lajci [ sob 22.12.2007, 9:19:52 ]
Předmět příspěvku: 

Feri píše:
na vyšší stupen hráču a to TOM.CZ.73 nebo Paris69

Krasne receno :D

Autor:  Zdenda [ pon 11.02.2008, 16:51:24 ]
Předmět příspěvku: 

Teď jsem z toho jelen, tohle mě to taky dělalo, a eště dělá, přeinstaloval sem TMN , nic , podíval jsem se sem na forum, taky nic , tak co s tim je ??? Kamarádovi to ta ky dělá ( hlásí to nepřipojeno k internetu ) poommoooc

Autor:  Tom.CZ.73 [ pon 11.02.2008, 16:52:41 ]
Předmět příspěvku: 

Zeptam se co si uz zkousel?

Autor:  Zdenda [ pon 11.02.2008, 16:54:46 ]
Předmět příspěvku: 

no, všecko co je tady a tady http://forum.trackmania.cz/viewtopic.php?t=1045
a přeinstalaci...nic víc,myslím
a nic

Autor:  Feri [ pon 11.02.2008, 17:34:51 ]
Předmět příspěvku: 

UŽ JSEM ZDŮRAZNOVAL VYMAZAT CACHE ! ALE NE V TOMDLE TOPICU :D

Autor:  gwixt [ úte 12.02.2008, 8:18:53 ]
Předmět příspěvku: 

ludia neblbnite ... ak vam to slo a z nicoho nic vypise podobnu hlasku tak je to chyba (master)servera a staci pockat :roll:

Autor:  OLD*Luke [ úte 12.02.2008, 9:13:35 ]
Předmět příspěvku: 

Souhlas s Gwixtem...zrovna vcera mel master server v TMN nejaky vypadek...

Autor:  Paces [ úte 12.02.2008, 14:29:35 ]
Předmět příspěvku: 

Uz to tu sice padlo, ale pro objasneni se nejedna o problem u uzivatele, ale u master serveru. Od rana byl vypadek serveru game.trackmanianations.com, pripojit se k nemu slo, ale login nebyl v poradku. Odpoledne problem odpadl a Nadeo vymyslelo pro zmenu jiny.

Pro ty, co tomu trochu rozumi, hra se pripojuje pri loginu ke game.trackmanianations.com, ktery ji presmeruje na game3.trackmanianations.com a ten nebyl z nejakeho duvodu v DNS u Nadea. Vyresil jsem to lokalni upravou etc/hosts a prihlasit se uz dalo, ostatnim to nabehlo v prubehu odpoledne az vecera.

Kdyz to shrnu, zkratka byl ten problem u vsech a muze za to Nadeo. :)

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/