TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je úte 31.03.2020, 8:35:51

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 9 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Avatar
PříspěvekNapsal: úte 08.01.2008, 11:17:41 
Offline

Registrován: úte 08.01.2008, 11:09:48
Příspěvky: 9
Bydliště: Znojmo
TMN (učet je auth)
Zdravím
mám zajímavý problém s avatarem.
Ať ho vložím bud přímo do adresáře a pak vyberu v setting, nebo ho tam vložím přes help a je jedno jestli je to jpg dds bik nebo tda tak se mi vždycky po pár kolech on-line hraní zmenší původní velikost (byla vždy max 30kB) na hodnotu 20b a avatar zmizí je místo něj buď šachovnice nebo neurčitá červená textura.
Pomohlo až to když jsem nastavil u těchto souborů atribut ReadOnly pak zůstanou při mé hře zobrazeny.

Další co mi nejde tak i když jsem měl na všechny avatary vytvořen lokátor tak je ostatní při on-line nikdy neviděli - pouze šachovnice. (min 10 hodin čistého hraní)

Nevíte proč se to stále zmenšuje ? a má to vliv na přenos k ostatním ??

Děkuji a s pozdravem.

____________________________

Takže vše vyřešeno
ad zmenšování)
způsoboval to program EasyTM po reinstalu TMN to je v pohodě

ad avatar)
musel jsem přesměrovat port 3450 a pak to během jedné tratě načítá v pohodě.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 21.01.2008, 14:11:33 
Offline

Registrován: stř 12.12.2007, 16:50:24
Příspěvky: 54
Hm.. me to dela taky - sachovnice a z tohodle sem vubec nic nevycetl :D

_________________
*Miczk


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 21.01.2008, 14:14:47 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 06.05.2007, 19:44:37
Příspěvky: 1591
Bydliště: 25km JZ od Brna
mam stejny problem ale vim co a jak diky noxovi :)
takze staci si nastavit na routeru porty 2350 UDP , 2350TCP, 3450 UDP a 3450 TCP na tvojí IP adresu

no a melo by to makat :)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 21.01.2008, 14:16:06 
Offline

Registrován: úte 08.01.2008, 11:09:48
Příspěvky: 9
Bydliště: Znojmo
Feri píše:
Hm.. me to dela taky - sachovnice a z tohodle sem vubec nic nevycetl :D


No mě se to zdá jasný dost:
Prostě musíš buď sám na routeru nebo za pomoci providera přesměrovat port 3450 pro obousměrnou(tcp+udp) komunikaci.

Jednoduše jim řekneš pokud seš za routerem že chceš třeba na vnitřní adresu 192.168.1.10 povolit komunikaci portu 3450 a to je fakt vše.

Pokud máš router pod vlastní kontrolou tak si tam najdi záložku NAT nebo PORTFORWARDING a tam to nastav sám.

Předpoklad je že na svem pc musíš mít nastavenou IP pevnou a ne DHCP.

Dušan


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 01.02.2008, 9:47:45 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte 10.04.2007, 6:29:47
Příspěvky: 41
Bydliště: !!Zavadilka!! (50 km od Praglu) ;)
Čaute, mám taky takovej dotaz ohledně avataru.. Je to nějak omezený rozměrama? Nějak sem to nikde tady nenašel:( Mám avatar 100x100 a velikostí se vejde v pohodě do 30kB.. Každopádně mi vidět není a nevim proč. Minulej avatar mi vidět byl v pohodě, tenhle je nějakej zakletej zdá se :lol:

_________________
http://www.mgclan.ic.cz http://www.magicballoons.cz
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 01.02.2008, 15:59:57 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 2:14:51
Příspěvky: 272
Bydliště: Ostrava pi*o!
Stalo se mi, ze kdyz mel okolo 30kB taky mi nefungoval...trosku jsem zvetsil kompresi, ted ma 20kB a funguje ;-)

_________________
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 01.02.2008, 17:25:10 
Offline

Registrován: sob 10.02.2007, 19:51:24
Příspěvky: 176
Bydliště: u Brna
Black píše:
Čaute, mám taky takovej dotaz ohledně avataru.. Je to nějak omezený rozměrama? Nějak sem to nikde tady nenašel:( Mám avatar 100x100 a velikostí se vejde v pohodě do 30kB.. Každopádně mi vidět není a nevim proč. Minulej avatar mi vidět byl v pohodě, tenhle je nějakej zakletej zdá se :lol:

Blacku trošku zpomal a on bude vidět, jseš moc rychlej no :lol: :lol:

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 02.02.2008, 11:05:07 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte 10.04.2007, 6:29:47
Příspěvky: 41
Bydliště: !!Zavadilka!! (50 km od Praglu) ;)
OLD*Luke píše:
Stalo se mi, ze kdyz mel okolo 30kB taky mi nefungoval...trosku jsem zvetsil kompresi, ted ma 20kB a funguje ;-)

a máš to 100x100...? btw nemůže to být netem taky? Bo net mám fakt nejvíc na gavno..

_________________
http://www.mgclan.ic.cz http://www.magicballoons.cz

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 02.02.2008, 11:31:10 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:48:23
Příspěvky: 2695
Bydliště: Ostrava
128x128 ... nepleť si to tady s forem ... :wink:

_________________
MANIAPAGE :T.O.M. <<<klikněte pro vstup
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek http://sQs.TrackMania.cz


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 9 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz