TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je úte 31.03.2020, 6:44:12

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: CHYBA: nejste pripojen k internetu
PříspěvekNapsal: pát 21.12.2007, 23:15:41 
Offline

Registrován: úte 18.12.2007, 16:58:32
Příspěvky: 2
pls co s tiM? pise mi to chyba pri prihlasovani, ze nejsem pripojen k netu ale ja jsem pls poradte dobří lidé


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 21.12.2007, 23:48:07 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Zkus prepnout ie do online modu

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 22.12.2007, 7:12:17 
Offline

Registrován: stř 12.12.2007, 16:50:24
Příspěvky: 54
Pokud máš UPC tak se nediv... viz si můžeš přečíst >>[url] http://bonusweb.idnes.cz/clanky/upc-ma- ... nek_oz.idn
Nebo pohledat na foru řednedavnem se tento problém řešil..
Pokud nemáš UPC a nejde může to být také tím že máš tak pomalý net že to ani nestihne načíst.Nebo pokud net faká a tam pouze ne asi to mam máš špatně nakonfigorované. Takže klikni ikona TmN Nastavení-Pokročile-PerrToPerr A musíš mít odháčknuté Povlit stahovani upload , lokátory , automaticky aktualizovat z lokátorů.. Cache tam já mam 200MB .. V anglické verzi Configure-Advanced-PerrToPerr odháčknuté :Enable download,upload,locatrs Auto update from locators .
Pokud toto nejde tak nevím obrat se na vyšší stupen hráču a to TOM.CZ.73 nebo Paris69
Nice day[/url]

_________________
*Miczk


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 22.12.2007, 9:19:52 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 11:40:34
Příspěvky: 520
Bydliště: Trenčín
Feri píše:
na vyšší stupen hráču a to TOM.CZ.73 nebo Paris69

Krasne receno :D

_________________
Keller na hrad!!! Obrázek Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 11.02.2008, 16:51:24 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 15.02.2007, 17:29:29
Příspěvky: 53
Teď jsem z toho jelen, tohle mě to taky dělalo, a eště dělá, přeinstaloval sem TMN , nic , podíval jsem se sem na forum, taky nic , tak co s tim je ??? Kamarádovi to ta ky dělá ( hlásí to nepřipojeno k internetu ) poommoooc


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 11.02.2008, 16:52:41 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Zeptam se co si uz zkousel?

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 11.02.2008, 16:54:46 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 15.02.2007, 17:29:29
Příspěvky: 53
no, všecko co je tady a tady http://forum.trackmania.cz/viewtopic.php?t=1045
a přeinstalaci...nic víc,myslím
a nic


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 11.02.2008, 17:34:51 
Offline

Registrován: stř 12.12.2007, 16:50:24
Příspěvky: 54
UŽ JSEM ZDŮRAZNOVAL VYMAZAT CACHE ! ALE NE V TOMDLE TOPICU :D

_________________
*Miczk


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 12.02.2008, 8:18:53 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.02.2007, 9:27:18
Příspěvky: 265
ludia neblbnite ... ak vam to slo a z nicoho nic vypise podobnu hlasku tak je to chyba (master)servera a staci pockat :roll:

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 12.02.2008, 9:13:35 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 2:14:51
Příspěvky: 272
Bydliště: Ostrava pi*o!
Souhlas s Gwixtem...zrovna vcera mel master server v TMN nejaky vypadek...

_________________
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 12.02.2008, 14:29:35 
Offline

Registrován: pon 11.02.2008, 15:22:15
Příspěvky: 11
Bydliště: Ostrava
Uz to tu sice padlo, ale pro objasneni se nejedna o problem u uzivatele, ale u master serveru. Od rana byl vypadek serveru game.trackmanianations.com, pripojit se k nemu slo, ale login nebyl v poradku. Odpoledne problem odpadl a Nadeo vymyslelo pro zmenu jiny.

Pro ty, co tomu trochu rozumi, hra se pripojuje pri loginu ke game.trackmanianations.com, ktery ji presmeruje na game3.trackmanianations.com a ten nebyl z nejakeho duvodu v DNS u Nadea. Vyresil jsem to lokalni upravou etc/hosts a prihlasit se uz dalo, ostatnim to nabehlo v prubehu odpoledne az vecera.

Kdyz to shrnu, zkratka byl ten problem u vsech a muze za to Nadeo. :)

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz