TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je úte 12.11.2019, 15:05:26

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 32 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 07.01.2009, 20:59:54 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Pokud vidis nekoho ve hre s tim autem, tak je satzene ve slozce cache v instalacnim adresari hry, kdyz ho najdes je tve.

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 08.01.2009, 14:41:22 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 05.10.2008, 18:08:52
Příspěvky: 875
Tom.CZ.73 píše:
Pokud vidis nekoho ve hre s tim autem, tak je satzene ve slozce cache v instalacnim adresari hry, kdyz ho najdes je tve.

I u United Forever je nejaky takovy adresar?

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 08.01.2009, 14:56:02 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
freelancer_17 píše:
Tom.CZ.73 píše:
Pokud vidis nekoho ve hre s tim autem, tak je satzene ve slozce cache v instalacnim adresari hry, kdyz ho najdes je tve.

I u United Forever je nejaky takovy adresar?

Ja se bavim o TMsx

Tom.CZ.73 píše:
Auta pro TMu(f) nejdou do TMsx

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 08.01.2009, 15:01:40 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 05.10.2008, 18:08:52
Příspěvky: 875
Vim vim, ja jen jestli je nejaka slozka, kde se ukladaji pri online hrani auta od jinych co se mi nactou i u TMUF, tu slozku Cache nemam v united...

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 08.01.2009, 15:12:37 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
To jako nevis ? :shock:

U Vist je v C:\ProgramData\TrackMania\Cache a u XP v opovidajici slozce tj Doc and setting-All users-appdata-Tm..

Edit: V nastaveni si muzes postekovat jeji max velikost

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 08.01.2009, 15:25:13 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 05.10.2008, 18:08:52
Příspěvky: 875
No to sem nevedel :shock: ... :) Ale mam XP a stejne nemam v Doc. and Settings-All users slozku appdata :) :) Max. velikost mam na 600 MB

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 08.01.2009, 15:27:33 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Mas, ale skrytou. jdi to ovladacich panelu - moznost slozky a "zviditelni si" skryte slozky na karte zobrazeni

Edit: Ta slozka se nemusi jmenovat appdat, ale nejak podobne. Zhlavy to neznam

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 08.01.2009, 15:30:48 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 05.10.2008, 18:08:52
Příspěvky: 875
Jj... Jmenuje se Data aplikací... Díky :wink:

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 29.07.2009, 9:11:37 
Offline

Registrován: stř 29.07.2009, 8:52:06
Příspěvky: 22
Nějak to nechápu nesmějte se ,protože jsem stáhnul 350 Z z toho odkazu nahoře ,dal do gamedata/skins/vehicles/coast car ( 350 Z je v .zip) a když pustím hru ,tak ji tam normálně vidím zvolím ji ,a když zapnu závod (coast),tak jedu z bílým nadeo autem. Nevím co s tím ,poraďte prosím.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 29.07.2009, 15:49:20 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
A je to auto urcene pro prostredi, ve kterem ho pouzivas ?

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vkládání stažených aut do hry
PříspěvekNapsal: pon 06.06.2011, 17:58:03 
Offline

Registrován: stř 09.12.2009, 16:17:28
Příspěvky: 42
stáhnul jsem si z netu Skiny aut.. né nové modely jako např. Ford, BMW, Mazda,... ale prostě jen přetexturované modely původního auta TMsx, a když ho chci ve hře vybrat tak to vyhodí něco jakože ''Soubor obsahuje pouze 3D texturu a bez mip map je neplatný/nepoužitelný''...a přitom jsem skiny hodil tam co se to normálně dává
všechny modely co jsem z netu stahoval ze Southmoonu tak fakčily, ale tyhle skiny prostě ne
nevíte někdo co s tím?

_________________
.......................... no a co??


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vkládání stažených aut do hry
PříspěvekNapsal: pon 06.06.2011, 18:00:15 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Můžeš říct, dát link na to, co jsi tahal ?

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vkládání stažených aut do hry
PříspěvekNapsal: pon 06.06.2011, 18:26:34 
Offline

Registrován: stř 09.12.2009, 16:17:28
Příspěvky: 42
Kód:
http://www.tm-community.com/?page=file_liste&cat=2

např. tady jsem stáhl několik skinů a žádný nefungoval.. zkoušel sem stahovat i z jiných stránek jiné vzhledy ale pořád ten stejný Error,
kdežto Celé modely jdou v poho

_________________
.......................... no a co??


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vkládání stažených aut do hry
PříspěvekNapsal: pon 06.06.2011, 18:35:37 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Nevím, co by jsi mohl dělat špatně. Musíš skiny dávat do těchto složek:
\TrackMania Sunrise\GameData\Skins\Vehicles\BayCar\
\TrackMania Sunrise\GameData\Skins\Vehicles\CoastCar\
\TrackMania Sunrise\GameData\Skins\Vehicles\SportCar\

a nerozbalovat je. Nic chytřejšího boužel asi nevymyslím, už je to hold doba.

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vkládání stažených aut do hry
PříspěvekNapsal: pon 06.06.2011, 19:02:18 
Offline

Registrován: stř 09.12.2009, 16:17:28
Příspěvky: 42
ano přesně takhle to dělám.. a nikde na netu jsem nenašel odpověď . je to asi ojedinělý případ no.
i tak díky :wink:

_________________
.......................... no a co??


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 32 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz