Ahoj,
pokiaľ viem, tak nadeo spravilo takú vec že účty na ktorých sa nerobila zmena do roka boli po tom roku zmazané. Takže ten tvoj účet bude zmazaný nadobro, avšak neviem či to funguje tak aj u TM Sunrise eXtreme, keďže ju nevlastním tak neviem na 100% (opravte ma tí, čo hu vlastnia a vedia o tom bližšie info), viem že na TMN ESWC to tak funguje. Pokiaľ si už použil online/cd kľúč už na ten účet, myslím že ho už nebudeš môcť použiť znova aj ak si o ten účet prišiel, trošku je to blbé že ak máš zmazaný účet a ten cd kľúč už nemá byť ako priradený k tom účtu a nadeo vedie databázu o tom že už bol použitý tak máš smolu. To by si si musel kúpiť znova, ale načo investícia do starej hry ? A ešte k tomu či je dostupná, napríklad ja som kúpil TM Power UP! tu na Slovensku, ešte mali skladom čo som bol prekvapený a potom som si žiadal online kľúč u podpory ktorá tá hru distribuuje. A použil som ho na TMN ESWC. No TMUP sa nedá hrať online, mneš podstatne išlo o ten key. Dúfam že si z toho niečo pochopil