TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je stř 27.05.2020, 16:01:23

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 50 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: nejde se mi připojit
PříspěvekNapsal: čtv 31.01.2008, 11:18:46 
Offline

Registrován: čtv 31.01.2008, 11:10:22
Příspěvky: 20
Zdar hej když se chci připojit na internet tak mi to píše nepřipojeno k internetu newite co stim už mě to štve!!! Dík za radu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 31.01.2008, 11:24:17 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
a o kterou hru se jedna?

_________________
Obrázek


Naposledy upravil(a) Paris69 dne čtv 31.01.2008, 12:22:38, celkem upraveno 1 x.

Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Trackmania
PříspěvekNapsal: čtv 31.01.2008, 12:16:49 
Offline

Registrován: čtv 31.01.2008, 11:10:22
Příspěvky: 20
Trackmania co jinyho :lol:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 31.01.2008, 12:21:15 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
vtipne :)

a o kterou hru se jedna?

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 31.01.2008, 12:58:52 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.02.2007, 13:10:57
Příspěvky: 1193
asi ma na mysli ty auticka :lol: :lol: :lol:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 31.01.2008, 13:06:32 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:48:23
Příspěvky: 2695
Bydliště: Ostrava
takové ty se čtyřma kolama a dají se tam stavět tratě a malovat autíčka :wink: :D

_________________
MANIAPAGE :T.O.M. <<<klikněte pro vstup
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek http://sQs.TrackMania.cz


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 31.01.2008, 13:08:54 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:48:23
Příspěvky: 2695
Bydliště: Ostrava
no ale teď vážne napiš nám verzi ať to můžeme zařadit na správné místo na foru když si tu strukturu fora ještě tak nějak nepobral ... :wink:

_________________
MANIAPAGE :T.O.M. <<<klikněte pro vstup
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek http://sQs.TrackMania.cz


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: tak ted važně
PříspěvekNapsal: čtv 31.01.2008, 13:18:09 
Offline

Registrován: čtv 31.01.2008, 11:10:22
Příspěvky: 20
Za1. je to TM nations to asi znáte :D
Za2.pomuže mi teda někdo??????


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 31.01.2008, 13:53:46 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
1. jo nations! aha ... uz si matne vzpominam ... :) (ze to je neco s autickama? :) )

2. pro pripojeni k internetu musis mit verzi 1.7.8 nebo 1.7.9.
u verze 1.7.9 by po spusteni launcheru melo vyskocit okno s reklamou na united (gamesplanet) ve tvem internetovem browseru (typicky IE. ale i FF nebo dalsi...)

jestli mas 1.7.9 a okno nevyskakuje, musis zkontrolovat, jestli IE neni v offline modu (prepni "work offline" tam a zpatky treba).
pokud pouzivas jeste jiny browser, zkontroluj jeste, jestli je nastaveny jako "default browser" (pripadne muzes oba (vsechny) nastavit, aby si po spusteni zkontrolovaly, jestli jsou "default browserem" a jednomu z nich to odsouhlas....

(pokud mas windows v cestine, tak jiste nekdo bude tak hodny a napise, jak jsou ty moznosti pojmenovane cesky...)


---

na "probuzeni" browseru muzes jeste zkusit kliknout sem:
http://whatismyipaddress.com/
(nevim jakto, ale jednou to pomohlo a reklama zacala vyskakovat...)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: nic a nic a vubec nic
PříspěvekNapsal: čtv 31.01.2008, 14:04:05 
Offline

Registrován: čtv 31.01.2008, 11:10:22
Příspěvky: 20
jo dik ale furt to nějak nefunguje mozna kdybych věděl jak je to verze


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 31.01.2008, 14:09:54 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Staci spustit launcher a cislo verze vidis v nazvu okna

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 31.01.2008, 14:10:35 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
verzi mas napsanou nahore na liste okna, kdyz hru spoustis.

taky si nenapsal, jestli to predtim slo. nebo mas tu hru nove nainstalovanou?
(jestli ji mas nove, tak ji musis ve Firewallu povolit vyjimku k pristupu na internet)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: h
PříspěvekNapsal: čtv 31.01.2008, 14:12:48 
Offline

Registrován: čtv 31.01.2008, 11:10:22
Příspěvky: 20
takže je to 1.7.5 a ve firewalu ji mam ale dělalo to zatim vždycky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: už mě to začina štvát
PříspěvekNapsal: čtv 31.01.2008, 14:20:38 
Offline

Registrován: čtv 31.01.2008, 11:10:22
Příspěvky: 20
tak sem si tam dal patch a mam 1.7.9 ,ale pořad nic


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 31.01.2008, 14:35:51 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:48:23
Příspěvky: 2695
Bydliště: Ostrava
http://forum.trackmania.cz/viewtopic.php?t=949

_________________
MANIAPAGE :T.O.M. <<<klikněte pro vstup
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek http://sQs.TrackMania.cz


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 50 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz