TrackMania.CZ
http://forum.trackmania.cz/

TM2 error
http://forum.trackmania.cz/viewtopic.php?f=39&t=3926
Stránka 1 z 1

Autor:  Martinacek [ sob 17.09.2011, 16:20:57 ]
Předmět příspěvku:  TM2 error

Hoj všem,
mám problém. I když jsem ještě nekoupil TM2 klíč, tak jsem si stáhl TM2 bez klíče(dá se to sehnat snadno). Po instalaci a aktualizaci jsem zjistil, že mi hra nejde spustit. Než se mi objeví spuštěcí menu, ukáže se mi error: Graphic adapter not support requiements(direktx9=shadermodel2)
nevíte co s tím?

Autor:  cobra47 [ sob 17.09.2011, 18:20:40 ]
Předmět příspěvku:  Re: TM2 error

Aku mas graficku kartu? a bez kluca neviem ci ti to pojde

Autor:  DRAKcz [ ned 18.09.2011, 8:30:02 ]
Předmět příspěvku:  Re: TM2 error

tvoje grafická karta nepodporuje Pixel Shader 2. Takže hru ani nespustíš.

Systémové požadavky:
OS: Windows XP / Vista / 7
CPU: 1.5 Ghz
Paměť: 1 Gb
Video paměť: 256 MB, Pixel Shader 2.0 / Intel HD 2000 / Nvidia ION / AMD HD 6310
HDD: 1.5 Gb

Autor:  Martinacek [ stř 21.09.2011, 11:00:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: TM2 error

jj to už jsem zjistil, musím koupit lepší grafickou kartu, ale slyšel jsem že to prý na žádné XP nejde. Aspoň když mi to před týdnem psali.

Autor:  DRAKcz [ stř 21.09.2011, 13:37:40 ]
Předmět příspěvku:  Re: TM2 error

A následně si kup i licenci s klíčem. S warezem Ti tady nikdo nepomůže !
a bez klíče si ani solo nezajezdíš :lol:

Autor:  Kuby [ pon 26.09.2011, 7:14:45 ]
Předmět příspěvku:  Re: TM2 error

hra je stále ve vývoji, pokud je grafika podporována v novější verzi tak s cracklou neuspěješ a pokud nesplňuje minimální požadavky, tak to nepomůže bohužel nic - nepočítám-li upgrade hw :-)

Autor:  Martinacek [ stř 05.10.2011, 13:38:35 ]
Předmět příspěvku:  Re: TM2 error

jj, musím před koupí TM2 provést investici do počítače :D

Autor:  DiabloViper [ pon 10.10.2011, 16:37:31 ]
Předmět příspěvku:  Re: TM2 error

DRAKcz píše:
A následně si kup i licenci s klíčem. S warezem Ti tady nikdo nepomůže !
a bez klíče si ani solo nezajezdíš :lol:

Omyl, bez kliče a bez cracku si TM2 zajezdíš a pokud stáhneš cca 1,6 GB českou verzi, je tam snad 2000 tratí navíc a můžeš jet jakou chceš. Podmínkou funkčnosti je pouze nemazat účet trackmaniaca nebo jak se přesně jmenuje. Hra se instaluje už s tímto účtem. Tak jak to stahneš to nainstaluješ, žádný další soubor který přepíše jiný není potřeba.
Vyzkoušel sem to, zajezdil sem si, a smazal sem to.
Ovladatelnost auta není sice růžová, ale dá se, aji si člověk na to celkem zvykne, bohužel nelze korigovat brzdou auto ve skoku nebo když nemá kontakt s povrchem. Druhý problém je s úzkými partiemi tratě kde se pro hladký průjezd musíte nejdříve naučit docela přesně driftovat. Při rozjíždění na nezpevněném povrchu je problém udržet auto pokud potřebujete i mírně zatáčet, na silnici je to lepší, ale ty rozjezdy jsou dost šílený.
Takže zatím vyhrává díky lepší ovladatelnosti auta původní trackmanie, takže, díky neznámému človíčkovi,který se postaral o to že si to člověk může vyzkoušet dříve, než si to koupí, díky za ušetřených 5stovek , který by jinak zbytečně vyletěli komínem.

Autor:  Paris69 [ pon 10.10.2011, 17:17:54 ]
Předmět příspěvku:  Re: TM2 error

?
ovladatelnost ktereho myslis?
v desertu? v islandu? v coastu? (stadion to snad nepripomina, ne?)

Autor:  DiabloViper [ stř 12.10.2011, 14:41:01 ]
Předmět příspěvku:  Re: TM2 error

Paris69 píše:
?
ovladatelnost ktereho myslis?
v desertu? v islandu? v coastu? (stadion to snad nepripomina, ne?)

TM2-Canyon toho myslim.
PS: v multiplayeru to musi byt sileny, ti co hrajou denne jezdej a dojizdej do cile a my co se k tomu dostanem 2x za tyden si už ani nezajezdime.

Autor:  Paris69 [ stř 12.10.2011, 15:01:47 ]
Předmět příspěvku:  Re: TM2 error

Citace:
díky lepší ovladatelnosti auta původní trackmanie


ovladatelnost ktereho myslis?
v desertu? v islandu? v coastu? (stadion to snad nepripomina, ne?)

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/