TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je čtv 17.06.2021, 10:17:01

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ 2 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jak udělat ve photoshopu Alpha Channel
PříspěvekNapsal: sob 07.07.2012, 12:52:10 
Offline

Registrován: sob 09.01.2010, 12:17:03
Příspěvky: 34
Bydliště: Praha
Ahoj udělal jsem skin na maniapark.com ale napsaly mi tam že chybí nějaký alpha kanál. Tak jsem se kouknul na návod ale vůbec mi to nejde. Pomohl by mi někdo prosím ? :)

Odkaz na můj 2D Model: http://www.maniapark.com/forum/viewtopi ... 17&t=20414

_________________
Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
 
PříspěvekNapsal: sob 07.07.2012, 16:58:51 
Offline

Registrován: sob 09.01.2010, 12:17:03
Příspěvky: 34
Bydliště: Praha
Lock už jsem na to přišel :D

_________________
Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ 2 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz