TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je úte 11.05.2021, 17:21:47

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problém se serverem ve hře
PříspěvekNapsal: pát 13.02.2009, 15:34:57 
Offline

Registrován: úte 01.04.2008, 19:16:53
Příspěvky: 4
Ahoj,
opravdu skoro vůbec všemu tomu programování nerozumím a projel jsem už vélké množství zde se nacházejících návodů, ale mám problémy se spuštěním serveru. Jakkoli nastavím IP, porty atd v nastavení, vždy mi to napíše že jsem na lokální síti a že to chce nastavit nějaký NAT. Zajímalo by mě, jaktože při stejných hodnotách nastavení jako mají kámoši mi server zpustit nejde? Prosil bych vysvětlit co nejjednodušeji - jsem v tomhle oboru fakt lama. A ještě něco: Firewall ON/OFF na to nemá vliv. děkuji za trpělivost a odpovědi


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 13.02.2009, 15:52:51 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát 30.05.2008, 21:23:58
Příspěvky: 750
to ze nerozumis programovani ti v tomhle pripade jiste vadit nebude :wink:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 13.02.2009, 16:12:47 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Pokud jsi za routerem a hra ti to hlasi, tak se to po uspesnem nastaveni nezmeni, jen budes moc zkladat, ale hlaska zustava.

Navod na nasatveni portu tu nemame -> precti si postup na portforwarding.com

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 13.02.2009, 16:20:40 
Offline

Registrován: úte 01.04.2008, 19:16:53
Příspěvky: 4
takže z toho plynne nějaký vypl


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 13.02.2009, 16:22:27 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
skrblik píše:
takže z toho plynne nějaký vypl

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 13.02.2009, 17:14:06 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
Pokud jsi za routerem, což bych z tvého příspěvku předpokládal, tak musíš mít nasměrované určité porty na svůj PC, kde zakládáš server, jinak se nikdo nepřipojí.

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 13.02.2009, 20:00:47 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.05.2008, 11:53:45
Příspěvky: 118
Hladaj v nastaveniach routra nieco ako "Virtual Server" a tam povol prislusne porty, alebo napis presny typ routra, skusim si stiahnut manual a pozriet na to.

_________________
Obrázek
Best of TMN Ώ 70 - 90k LP
Nadeo 80 Ώ 60 - 80k LP
Amater Ώ 0 - 60k LP
Mini Amater Ώ 0 - 60k LP
Relax Short Ώ 0 - 60k LP
Cross Party Ώ 0 - 60k LP
ZA« Arena Ώ 0 - 50k LP


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz