TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je sob 24.07.2021, 18:12:44

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: TM2 error
PříspěvekNapsal: sob 17.09.2011, 16:20:57 
Offline

Registrován: pon 07.06.2010, 19:21:12
Příspěvky: 33
Hoj všem,
mám problém. I když jsem ještě nekoupil TM2 klíč, tak jsem si stáhl TM2 bez klíče(dá se to sehnat snadno). Po instalaci a aktualizaci jsem zjistil, že mi hra nejde spustit. Než se mi objeví spuštěcí menu, ukáže se mi error: Graphic adapter not support requiements(direktx9=shadermodel2)
nevíte co s tím?

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: TM2 error
PříspěvekNapsal: sob 17.09.2011, 18:20:40 
Offline

Registrován: pon 11.06.2007, 9:11:35
Příspěvky: 81
Aku mas graficku kartu? a bez kluca neviem ci ti to pojde

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: TM2 error
PříspěvekNapsal: ned 18.09.2011, 8:30:02 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 1:00:28
Příspěvky: 166
Bydliště: FM
tvoje grafická karta nepodporuje Pixel Shader 2. Takže hru ani nespustíš.

Systémové požadavky:
OS: Windows XP / Vista / 7
CPU: 1.5 Ghz
Paměť: 1 Gb
Video paměť: 256 MB, Pixel Shader 2.0 / Intel HD 2000 / Nvidia ION / AMD HD 6310
HDD: 1.5 Gb

_________________
TMS, TMN, TMU, TMO, TM 2 Canyon


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: TM2 error
PříspěvekNapsal: stř 21.09.2011, 11:00:59 
Offline

Registrován: pon 07.06.2010, 19:21:12
Příspěvky: 33
jj to už jsem zjistil, musím koupit lepší grafickou kartu, ale slyšel jsem že to prý na žádné XP nejde. Aspoň když mi to před týdnem psali.

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: TM2 error
PříspěvekNapsal: stř 21.09.2011, 13:37:40 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 1:00:28
Příspěvky: 166
Bydliště: FM
A následně si kup i licenci s klíčem. S warezem Ti tady nikdo nepomůže !
a bez klíče si ani solo nezajezdíš :lol:

_________________
TMS, TMN, TMU, TMO, TM 2 Canyon


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: TM2 error
PříspěvekNapsal: pon 26.09.2011, 7:14:45 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
hra je stále ve vývoji, pokud je grafika podporována v novější verzi tak s cracklou neuspěješ a pokud nesplňuje minimální požadavky, tak to nepomůže bohužel nic - nepočítám-li upgrade hw :-)

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: TM2 error
PříspěvekNapsal: stř 05.10.2011, 13:38:35 
Offline

Registrován: pon 07.06.2010, 19:21:12
Příspěvky: 33
jj, musím před koupí TM2 provést investici do počítače :D

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: TM2 error
PříspěvekNapsal: pon 10.10.2011, 16:37:31 
Offline

Registrován: pon 12.10.2009, 23:16:51
Příspěvky: 81
DRAKcz píše:
A následně si kup i licenci s klíčem. S warezem Ti tady nikdo nepomůže !
a bez klíče si ani solo nezajezdíš :lol:

Omyl, bez kliče a bez cracku si TM2 zajezdíš a pokud stáhneš cca 1,6 GB českou verzi, je tam snad 2000 tratí navíc a můžeš jet jakou chceš. Podmínkou funkčnosti je pouze nemazat účet trackmaniaca nebo jak se přesně jmenuje. Hra se instaluje už s tímto účtem. Tak jak to stahneš to nainstaluješ, žádný další soubor který přepíše jiný není potřeba.
Vyzkoušel sem to, zajezdil sem si, a smazal sem to.
Ovladatelnost auta není sice růžová, ale dá se, aji si člověk na to celkem zvykne, bohužel nelze korigovat brzdou auto ve skoku nebo když nemá kontakt s povrchem. Druhý problém je s úzkými partiemi tratě kde se pro hladký průjezd musíte nejdříve naučit docela přesně driftovat. Při rozjíždění na nezpevněném povrchu je problém udržet auto pokud potřebujete i mírně zatáčet, na silnici je to lepší, ale ty rozjezdy jsou dost šílený.
Takže zatím vyhrává díky lepší ovladatelnosti auta původní trackmanie, takže, díky neznámému človíčkovi,který se postaral o to že si to člověk může vyzkoušet dříve, než si to koupí, díky za ušetřených 5stovek , který by jinak zbytečně vyletěli komínem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: TM2 error
PříspěvekNapsal: pon 10.10.2011, 17:17:54 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
?
ovladatelnost ktereho myslis?
v desertu? v islandu? v coastu? (stadion to snad nepripomina, ne?)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: TM2 error
PříspěvekNapsal: stř 12.10.2011, 14:41:01 
Offline

Registrován: pon 12.10.2009, 23:16:51
Příspěvky: 81
Paris69 píše:
?
ovladatelnost ktereho myslis?
v desertu? v islandu? v coastu? (stadion to snad nepripomina, ne?)

TM2-Canyon toho myslim.
PS: v multiplayeru to musi byt sileny, ti co hrajou denne jezdej a dojizdej do cile a my co se k tomu dostanem 2x za tyden si už ani nezajezdime.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: TM2 error
PříspěvekNapsal: stř 12.10.2011, 15:01:47 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
Citace:
díky lepší ovladatelnosti auta původní trackmanie


ovladatelnost ktereho myslis?
v desertu? v islandu? v coastu? (stadion to snad nepripomina, ne?)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz